Huaweis nye, banebrytende databrikke heter Kirin 970. Den lærer seg hvordan du bruker telefonen og tilpasser seg deretter. Resultatet blir en raskere og mer stabil telefon, smidig traktering av apper, effektive muligheter for multitasking og en intuitiv brukeropplevelse.

AI-teknologi (artificial intelligence) sørger blant annet for en enda sikrere telefon som kan beskytte deg i sanntid. Det betyr du ikke er avhengig av å logge deg på en server for sikre telefonen.

Med Huaweis nye skjerm, HUAWEI FullView Display får du en fantastisk skjerm i formatet 18:9.
Dette gjør at til tross for størrelsen er Mate 10 Pro behagelig å holde i og bruke.

HUAWEI FullView display gir deg mulighet til å få fler apper på hjemskjermen, og scrolle mindre fordi skjermen gir deg plass til mer informasjon.

Huawei samarbeider med Leica på kamerafronten og har et dobbelt kameraoppsett. Begge linsene har verdens største blenderåpning på f/1.6 som gjør at den fanger 90 % mer lys enn forgjengeren.
Du har et kamera som automatisk kan gjenkjenne motiver basert på analyse av over 100 millioner bilder. Telefonen kan også gjenkjenne opptil 2000 bilder i minuttet, noe som er over dobbelt så raskt som konkurrentene og kraftigst på markedet.

Mate 10 Pro har avanserte oversettingsfunksjoner som gjør at du kan gjenkjenne og oversette språk uten å være koblet på nett, samt effektiv intelligent støyreduksjon i telefonsamtaler.

Batteritiden er ypperlig – opptil to dager brukstid med et 4000mAh batteri. Huawei supercharge får deg fra 0-58% på 30 minutter.

Med en enkel skjermkabel kan du enkelt koble opp din Huawei Mate 10 Pro til en PC.