DNS: Internett-katalog

Nesten alt på Internett starter med en DNS-forespørsel. DNS er Internett-katalogen. Klikk på en lenke, åpne en app, send en e-post og det første du gjør er å spørre katalogen: Hvor finner jeg dette?

Dessverre er DNS som regel vanligvis sakte og usikker. Internettleverandøren din, og alle andre som lytter på Internett, kan se hvert nettsted du besøker, og alle appene du bruker – selv om innholdet deres er kryptert. Krypende, noen DNS-leverandører selger data om din Internett-aktivitet eller bruker den til å målrette deg mot annonser.

Vi tror på personvernet, vi tror på sikkerheten. Hvis du også gjør det, finnes det et alternativ: 1.1.1.1

Personvern først: Garantert.

DNS 1.1.1.1 vil aldri selge dataene dine eller bruke det til å målrette annonser.

De logger aldri din IP-adresse (slik andre firmaer identifiserer deg).  De har beholdt KPMG for å revidere våre systemer årlig for å sikre at vi gjør det vi sier.

Helt ærlig vil de ikke vite hva du gjør på Internett – det er ikke deres forretningsmetode  – og de har tatt de tekniske trinnene for å sikre at de ikke kan det.

Raskere enn noe annet.

DNS 1.1.1.1 er bygget opp for å være Internettets raskeste DNS-katalog. Ikke ta vårt ord for det. Den uavhengige DNS-monitoren DNSPerf rangerer 1.1.1.1 den raskeste DNS-tjenesten i verden.

Siden nesten alt du gjør på Internett, starter med en DNS-forespørsel, vil det være raskere å velge den raskeste DNS-katalogen på tvers av alle dine enhetene.

1.1.1.1 Responstid: 14.8 ms
Cisco OpenDNS Responstid: 20.6 ms
Google offentlig DNS Responstid: 20.6 ms
Gjennomsnittlig Internett-leverandør Responstid: 70 ms