HOLD DET ENKELT.
ALLTID.

Øyvind Fjæråsen
IT Konsulent • Utvikler

Les mer

Meg.

INSPIRERT AV MULIGHETER.

Erfaren bedriftsrådgiver med over 20 års erfaring fra arbeid med IT, nettutvikling og telekommunikasjon. Erfaring innen E-handel, Webutvikling, skytjenester, nettverk, sikkerhet, sosiale medier og salg.

Jeg jobber til daglig som prosjektleder IT hos Mobit Kalbakken. En variert og spennende jobb med mange muligheter for å drive med ting jeg mestrer. Slik som utfordringer med maskiner, nettverk og systemutvikling. Jeg jobber også som konsulent, rådgiver og utvikler i samme selskap.

Jeg har også jobbet som Personlig Trener og kostholdeveileder i ca 3 1/2 år. Med min erfaring av å gå ned ca 35 kg i vekt og ryggproblemer syntes jeg denne type jobb/foredrag er både engasjerende og spennende å drive med.

Jeg jobber i dag også på et treningssenter som sal/-sykkel instruktør, noe jeg har jobbet med i over 10 år nå. Er ambassadør for sportskompaniet.no og er iQniter Master Trainer, les mer om iQniter motivasjonsystem om du ønsker det.

Prosjekter

Prosjekter.

NOE AV DET JEG HAR JOBBET MED.

Erfaring

Erfaring.

DIN TRYGGHET.

Jeg har erfaring innen fjerning av virus, oppsett av nettverk, installasjon og feilsøking av diverse programvare og hardware samt webutvikling.
01. RÅDGIVNING.

Ønsker du eller din bedrift rådgivning til hvordan bruke IT og telefoni på best mulig måte? Ta kontakt og jeg vil komme til dere og forteller mer om hva jeg kan bistå med.

02. KONSULENT.

Trenger du en konsulent i en kortere eller lengre periode? Eller kanskje som en tredjepart til et prosjekt dere er involvert i? Ta kontakt og vi finner ut om det er lurt med et samarbeid!

03. UTVIKLER.

Jeg har over 20 års erfaring fra system og webutvikling. Trenger dere et nytt nettsted, eller ønsker tilbakemeldinger på hva dere kan gjøre annerledes, eller hjelp til optimalisering? Ta kontakt!

Kunnskap

Kunnskap.

LYSTEN TIL ALLTID Å LÆRE NOE NYTT.

Kunnskap og utdannelse er en ferskvare. Dette er noe av det som er spennende med å jobbe i den teknologiske verden. Jeg startet min utdanning på slutten av 90 tallet, men allerede før dette var jeg godt i gang med både å fikse pc’er og lage nettsider. For meg ble det å gå på skole for å få papirer på noe jeg allerede hadde en del kunnskap om og hadde lyst til å jobbe med videre. Jeg har også gått på AFPT – Personlig Trener for å lære mer om trening og kosthold etter at jeg gikk ned i vekt og fått bort ryggsmertene mine ved trening. Jeg ville ha mer kunnskap rundt emnene og ha muligheten til å hjelpe andre i samme situasjon. IT og trening er kanskje ikke helt i samme gate, men jeg syntes den kombinasjonen er veldig spennende. Les også Petter Stordalen sin mening om temaet: Stordalen: «Tror du at du er ferdig utdannet? Da er du ferdig»
Kunder

Kunder.

NOEN AV MINE KUNDER.

Dette er et utvalg av kunder jeg har fått gleden av å jobbe med.

review1

“Spenst er en treningssenterkjede lokalisert på små og store steder rundt om i landet. Tilbyr er alt fra gruppetrening til individuell trening i sal eller i treningsstudio.”

SPENST NORGE

review3

“Produktene våre har en enkel og funksjonell utforming som er basert på skandinavisk design og utviklet i Skandinavia av vårt dyktige designteam.”

KYGO LIFE

Kunnskapsbyen Lillestrøm

“Kunnskapsbyen er et unikt partnerskap mellom næringsliv, kunnskapsvirksomheter og kommuner. Vårt mål er å bygge bro og utvikle nettverk på tvers av disse.”

KUNNSKAPSBYEN LILLESTRØM

KONTAKT MEG

KONTAKT.

LA OSS TA EN PRAT.

Hvilke utfordringer har du? Trenger du mer informasjon? Send meg en melding, og jeg tar kontakt med deg for en uforpliktende prat!

[contact-form-7 id=»761″ title=»Kontakt skjema»]