Jeg jobber til daglig som spinning instruktør og prosjektleder innen IT, for ca 8 år siden var jeg systemutvikler og som nerder flest(?) uten noen særlig motivasjon for trening

På denne tiden veide jeg rundt 106 kg, hadde ryggproblemer og skjønte at jeg måtte gjøre noe med min livssituasjon og begynte smått å tenke på hva jeg spiste. Jeg begynte å gå litt ned i vekt, men ryggen ble ikke bedre. Og det endte med en tur innom sykehuset grunnet en prolaps i ryggen som førte til at jeg mistet følelsen i begge beina.

Det er langt fra gøy. Å få vite at du kanskje ikke får tilbake følelsen i beina, er enda mindre gøy!

MEN ting snudde, følelsen i beina begynte å komme tilbake. Jeg kunne dra fra sykehuset.

Jeg hadde fortsatt strålinger ned i beina og gjorde at jeg mistet følelsen om jeg løftet tyngre ting… Jeg møtte en gjeng som hadde satt seg et hårete mål, litt større menn og damer. De skulle sykle Col du Tourmalet! Gale folk trengte jeg! Men kunne de sykle kunne vel jeg også!

Det gikk ikke lenge før jeg var på sykkelen. Kiloene raste av og ryggen ble bedre. Mistet ikke lengre følelsen i beina, men den gjorde fortsatt vondt.

Jeg var klar for nye utfordringer!

Jeg meldte med på Personlig Trener utdannelsen til AFPT!

Der lærte jeg mye om anatomi, trening og kosthold. Såpass mye lærte jeg om trening at ryggen min ble smertefri! Ikke nok med det. Jeg kunne plutselig løfte 110kg markløft!

Nå veier jeg rundt 73-75kg og er en aktiv syklist.

Det beviser bare at DET ER MULIG! Kan jeg, kan DU også!

Derfor brenner jeg for Team Slow!

Trond Hammeren som er en av gutta bak dette teamet, er en av gutta som syklet opp Col du Tourmalet!

Vi har medlemmer fra Pasvikdalen i nordøst til Mjøndalen i sør?

TeamSlow er en lavterskel-trimgruppe!

Disse er fordelt på mange forskjellige nivåer og aktiviteter. F.eks.: Sykkel, ski, løping, turgåing. Noen løper, sykler og går på ski og holder et godt nivå. Andre koser seg med rolige spaserturer.

Vi ønsker folk i alle former og fasonger hjertelig velkommen