Avansert multisport GPS-klokke med touch-skjerm i farger. Vanntett ned til 100 m. og med opptil 26 timers batteritid i treningsmodus. 80 forhåndsinnstillinger.

Hvorfor Suunto Spartan Ultra?

80 SPORTSMODUSER PÅ DITT HÅNDLEDD

Med over 80 sportsmoduser forhåndsinstallert i klokken, er Suunto Spartan klokker klare til å gå for nesten alle slags aktiviteter rett ut av esken. Sportsspesifikke skjermer for sport som løping, sykling, svømming, triathlon og ulike utendørsaktiviteter, for eksempel fotturer eller skiturer, gir deg nøyaktig tilbakemelding og statistikker som er relevante for din sport. Du velger hva du vil gjøre, og klokken din vil følge alle trinnene dine underveis.

TESTET HARDT FOR MULTI-PORT OPPLEVING OG RACING

Suunto Spartan klokker er designet og bygget for å møte kravene til utøvere av alle typer. Hvert klokke er bygget med materialer som tåler alle de elementene du kan støte på under treningen, og testes i reell bruk av Suuntos testteam og idrettsutøvere over hele verden. Suunto Spartan er din betrodde følgesvenn for å trygt se deg gjennom eventyr!

HOLD DEG PÅ RETT SPOR PÅ DITT EVENTYR MED SUUNTO

Suunto app er vår nye digitale service og følgesvenn for din Spartan klokke. Den er designet for å være mobil eventyr partner. Suunto app er ditt førstevalg til å se din daglige aktivitet og treningsdata og trender.

Last ned fra AppStore eller Google Play

Download on the App Store Google Play

KOBLER TIL DINE FAVORITT APPS

Koble Suunto Spartan med favorittappene dine for å fortsette å spore sportene dine og holde kontakten med vennene dine uansett hvor de er!

Vi starter med å koble sammen med et sentralt samfunn, Strava – det sosiale nettverket for idrettsutøvere for å få kudos og konkurrere.