Suunto 9 gir det opp til 120 timer med GPS-aktivitetstracking, sånn at du kan være oppdatert hele veien. Suunto 9 er en multisportklokke med GPS som er designet for de som kun nøyer seg med det aller beste.

Hvorfor Suunto 9?

BEKYMRE DEG ALDRI FOR Å GÅ TOM FOR BATTERI

Tre forhåndsdefinerte batterimoduser – ytelse, utholdenhet og ultra – leverer fra 25 timer til opptil 120 timer * av opptakstid med GPS-sporing på. Når du starter et opptak, får du et estimat på hvor mye batteri du har igjen med gjeldende modus. Hvis det ikke er nok, bytt til en annen modus når som helst.

Suunto 9 bruker smarte påminnelser basert på aktivitetshistorikken din, for å sikre at du er fullt oppladet for din neste utflukt. Hvis klokken merker at du har lavt batterinivå under en øvelse, foreslår det automatisk å bytte til en annen batterimodus.

SUUNTO FUSEDTRACK™ FOR MERE RIKTIG BILDE AV VEI OG DISTANSE

På lange ultra-kjøringer er batterilevetiden ofte begrensende for opptak av avstand og sporing nøyaktig, da GPS er tungt drenering på batteriet. Suuntos unike FusedTrack ™ -algoritme kombinerer GPS- og bevegelsessensordata for å forbedre spor og avstands nøyaktighet. Dette gir deg mulighet til å forlenge batterilevetiden ved å senke GPS-effekten uten betydelig kompromissikkerhet.

DEL DIN LIDENSKAP MED SUUNTO APP

Koble Suunto 9 til den nye Suunto-appen for å spore alle dine opplevelser, samt følge dine langsiktige trender, inkludert daglig aktivitet og søvn. Del enkelt dine største prestasjoner og koble deg til andre i app-fellesskapet.

Den smarte mobilforbindelsen holder deg på toppen av din daglige virksomhet med innkommende anropsvarsler, meldinger og varsler til klokken din.

Last ned fra AppStore eller Google Play

Download on the App Store Google Play

KOBLER TIL DIN FAVORITE APPS

Koble Suunto 9 med dine favoritt online-tjenester via Suunto app (lenke til Suunto app-siden) for å holde styr på sporten din og holde kontakten med vennene dine uansett hvor de er!

Vi starter med å koble sammen med et sentralt samfunn, Strava – det sosiale nettverket for idrettsutøvere for å få kudos og konkurrere.

Kjøp din klokke hos Sportskompaniet

Sportskompaniet